.......................................................................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων... *

"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν' ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". ...............Γκαίτε.
"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017




Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 τρέχουμε στα Άνω Δολιανά. Θα γίνει ο 3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών και Παράλληλος Αγώνας δρόμου 5 χλμ με την τεχνική υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους, και έχουν πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους. Προτείνουμε να μην συμμετάσχουν δρομείς που δεν έχουν πείρα σε αγώνες βουνού, καθώς σε ορισμένα σημεία η διαδρομή έχει αυξημένες δυσκολίες και θα χρειαστούν περαιτέρω ικανότητες. Όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση πριν τον αγώνα, ότι είναι καλά στην υγεία τους και συμμετέχουν στον αγώνα με δικιά τους ευθύνη.
Σε όλους τους συμμετέχοντες:
του Ημιμαραθωνίου - θα δοθεί ειδική αδιάβροχη ζώνη τρεξίματος, ξύλινο μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα
του Αγώνα 5χλμ - θα δοθεί ξύλινο μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα
Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες κάθε αγώνα (χωρίς κατηγορίες). Επίσης, στο τέλος των αγώνων θα δοθεί στον κάθε συμμετέχοντα δρομέα χειροποίητη υφασμάτινη τσάντα με τοπικά προϊόντα (ελαιόλαδο, ελιές κ.α.). Ενώ πλούσιος μπουφές με τοπικά προϊόντα θα υπάρξει στον χώρο του τερματισμού.
Συμμετοχές για τους αγώνες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 06/06/2017 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: www.rundoliana.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου